De mensen achter Muskee allround in onderhoud

Een allround klusbedrijf.

Soms heb je van die klusjes

Waar je nogal tegenop ziet, je komt er maar niet aan toe of waarvan je simpelweg niet weet hoe je ze moet uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leggen van een laminaat- of parketvloer, behangen, het opknappen van de badkamer of toilet, een verlaagd plafond aanbrengen, het plaatsen van een gipswand, een gevel die opnieuw moet worden gevoegd, een dakgoot die lekt of moet worden schoongemaakt, groot schilderwerk en ga zo maar door.

Eigenlijk zou je het liefst een vakmannetje inhuren….

Dat kan, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij ál uw klussen, groot of klein.

Wij verzorgen iedere opdracht met uiterste zorg

Elke opdracht wordt door ons altijd vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Muskee allround in onderhoud heeft enkele punten hoog in het vaandel waarop we ons trachten te onderscheiden van andere bedrijven, namelijk: Betrokkenheid, het nakomen van afspraken, afleveren van verzorgd werk, vertrouwen en nazorg.

Wij zijn pas tevreden als u, als particuliere of zakelijke opdrachtgever, dit ook bent!

Door een open, persoonlijke, vriendelijke en duidelijke manier van communiceren proberen wij samen met u

tot een optimale maatwerk oplossing te komen

Gecombineerd met een stuk “ouderwets” vakmanschap en creativiteit weten wij goed wat mogelijk is en welke materialen hierbij benodigd zijn.